Intrebari Frecvente

Stai linistit, autorulotele noastre se conduc cu permis categoria B ( sunt sub 3.5 tone)

Trebuie sa ai varsta minima implinita de 26 ani si sa detii un permis de conducere categ. B valabil, cu o vechime minima de 8 ani.

Sigur ca da, puteti calatori cu ea oriunde in spatiul UE. Pentru alte destinatii, va rugam sa ne contactati pentru a obtine acordul asiguratorului.

Sigur ca da, autorulotele noastre au asigurare completa cu fransiza de 250 EUR per eveniment.

Da, limita este de 250 km/zi, ponderata cu numarul de zile de inchiriere. Depasirea acestei distante se taxeaza cu 0.3 Eur/km

Va fi nevoie de o carte de identitate si un permis categoria B valabil pe numele titularului contractului de inchiriere, cu o vechime de minim 8 ani.

Garantia depusa va fi de 500 EUR, la cursul zilei. Aceasta suma va fi blocata intr-un cont special si vi se va returna in termen de maxim 48 h de la inapoierea autorulotei in stare buna. Daunele neacoperite de polita CASCO vor fi retinute din aceasta garantie

Pentru a efectua rezervarea, este nevoie de plata unui avans de 30% din costul total al inchirierii, suma platibila prin transfer bancar. Rezervarea Dvs. intra in vigoare dupa plata avansului si confirmarea rezervarii.
Suma totală a chiriei trebuie plătită prin aceleași modalități de plată cu cel putin 20 zile înainte de ziua preluarii.

Cu minim 30 de zile înainte, rezervarea poate fi mutată într-o altă perioadă disponibilă, fara costuri suplimentare. În cazul anulării intre 15-29 zile înainte de preluare, se percepe o penalitate de 30%, iar cu mai putin de 14 zile înainte de preluare, aceasta este de 50%.

În cazul în care anularea rezervării survine ca urmare a declarării stării de urgență sau a impunerii restricțiilor de deplasare pe teritoriul Românei din cauza extinderii epidemiei de coronavirus, ambelor părți li se vor aplica prevederile art.1271 din Noul Cod Civil privind impreviziunea iar acestea, cu bună credință, vor adapta prezentul contract prin amânarea perioadei de închiriere la odată ulterioară stabilită de comun acord, fără limită de timp și fără aplicarea de penalități

Ai si alte intrebari?
Echipa RebelCampers iti sta la dispozitie.

Trimite-ne un mesaj

Un operator RebelCampers te va contacta in cel mai scurt timp.